Nieuws
Electro World Hamer groeit, verbouwt en sluit één vestiging

In onze winkel aan de Talingweg 76 kon u altijd terecht voor witgoed en in de hoofdvestiging aan de Mgr. Nolenstraat 61 voor zowel wit- als bruingoed. Noodgedwongen door de coronamaatregelen hebben wij onze beide winkels moeten sluiten vanaf 15 december 2020. Sinds 3 maart 2021 mogen we weer op afspraak klanten ontvangen en wij doen dit aan de hoofdvestiging aan de Mgr. Nolensstraat. Wij merken dat dit de klant veel duidelijkheid geeft en dat we, ondanks de gesloten winkel aan de Talingweg, toch groeiden in het omzettotaal van beide winkels. Dit heeft ons dan ook doen besluiten om alleen verder te gaan aan de Mgr. Nolensstraat en de vestiging aan de Talingweg niet meer te openen. Eén duidelijke locatie waar de klant terecht kan voor de oplossing van alle problemen, vraagstukken en advies. Het geeft ons ook meer flexibiliteit in de personele bezetting, waardoor we nog meer capaciteit hebben om alles snel en goed af te kunnen leveren bij onze klanten en onze service op een nog hoger niveau te brengen.

Efficiëntere indeling

En omdat we het dan ook meteen goed willen doen, hebben we besloten om de gehele winkel aan de Mgr. Nolensstraat te gaan verbouwen. We creëren een totaal nieuwe sfeer en door een efficiëntere indeling kunnen we een breder assortiment in de winkel aanbieden. Hiermee bundelen we onze krachten van twee winkels in één winkel, waarin wij de klant nog beter kunnen adviseren over hun nieuwe aankoop. Dit doen wij geheel in de stijl van het nieuwe concept van Electro World, waarbij wij zijn aangesloten. Dit is met 150 winkels de grootste franchise-formule in Nederland.
De winkel zal in 2022 een totaal nieuwe look krijgen. Uiteraard zal er tegen die tijd een verbouwingsopruiming georganiseerd worden, maar daarover zullen we u zeker informeren als we concreet weten wanneer dit gaat gebeuren.