Info image
60 jaar service bij Electro World Hamer


Electro World Hamer is in 1965 begonnen als Radio-Televisie Hamer aan de
Mgr. Nolensstraat 61 in Apeldoorn. Dit begon met de verkoop van verlichting, wasmachines, koelkasten en televisies. Nu bijna 60 jaar later is deze winkel uitgegroeid tot een winkel met een ruim assortiment producten waarbij de service nog altijd voorop staat!

Wij staan garant voor een deskundig advies en een uitstekende service. Televisies, wasmachines, koelkasten, en klein huishoudelijke apparatuur kunnen wij leveren van bijna alle gerenommeerde merken. Bezorging en installatie van uw apparatuur kunt u gerust aan ons overlaten, we hebben immers een eigen bezorgservice.

Ook voor reparaties van uw apparatuur bent u bij ons aan het goede adres, deze worden vakkundig uitgevoerd door onze eigen technische dienst.

Wij streven er dan ook naar om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Kom gerust eens langs, bezoek onze showroom en laat u goed adviseren door één van onze medewerkers bij de aanschaf van een nieuw apparaat.

Ook voor onderdelen, accessoires, aansluitmateriaal, batterijen en stofzuigerzakken bent u bij ons aan het juiste adres.